Tågsemester

Publicerad 2018-05-28 21:42:04 i Allmänt,

Det finns mycket jag skulle vilja göra om idag som jag gjorde när jag var nybakad student. Backpacka i Asien och tågluffa genom Europa. Fantastiska upplevelser på tight budget. Vore kul att göra de resorna igen fast lite mer bekvämt. Som att tågluffa i första klass kupé och slippa dela en liten hytt med tre svettiga tyskar. Istället för tung ryggsäck packar jag i en lättmanövrerad rullväska och istället för Tevasandaler blir det seglarskor och loafers till kvällen. Istället baguette och vinpava i parken blir det hotellbaren och restaurangbord på trottoaren intill en mysig piazza. Istället för sovsal hotellrum med lyxig duschtvål.
 
 
 

Fynd på J.Crew

Publicerad 2018-05-24 21:08:13 i Allmänt,

Just nu är det 40% rea på nästan all hos J.Crew samt fri frakt världen över. Jag slog till på två plagg jag haft ögonen på ett tag. En polo i pimabomull och med klassisk krage (Jonny-collar) samt en grå kortärmad sweatshirt till stunderna då jag i värmen ska låtsas mecka på bilen jag inte har. 
 
Bild: J.Crew
 

Pyjamas från Walls of Benin

Publicerad 2018-05-24 20:59:51 i Allmänt,

Även om jag aldrig skulle kunna sova i en pyjamas pga för varm så gillar jag att glida runt i en på morgonen när jag vaknat. Utöver att det faktiskt är både snygg och bekvämt så kommer du undan längre och kan dra ut på morognen i pyjamas jämfört med om du bara skulle glida omkring i kallingarna. Själv har jag den här från J.Crew men jag skulle också kunna tänka mig att stöjda Kickstartern för portugisiska Walls of Benin. 
Bild: Walls of Benin

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela