Hemmakontor

Publicerad 2015-06-28 15:24:39 i Allmänt,

Nu när köket äntligen är färdigrenoverat börjar tankarna röra sig mot annat. Som ett hemmakontor. Problemet är att det inte finns varken rum eller hörn att klämma in ett skrivbord i. Attans! Men drömma kan man. Hade jag haft ett eget litet skrivbord från, låt säga HAY, ja då hade jag placerat detta ovanpå. En rejäl antecknigsbok för viktiga tankar, en skrivbordmatta och ordentlig mysbelysning för sena nattmanglingar framför datorn.
Lampa: IKEA, Penna, kaffekopp: Billy Kirk, Anteckningsbok: Moleskine, Ljus: Chicago Candle Co.
 

Packa strandväskan

Publicerad 2015-06-25 08:22:00 i Allmänt,

Väska: J.Crew, Badbyxor: J.Crew, Skor: Sperry Topsiders, Tröja: Orlebar Brown, Bågar: Oliver Peoples
 

Jag håller på att planera vilka böcker jag ska läsa i sommar. Älskar att gå ner till bokaffären när det är 'köp fyra betala för tre' deal. Just nu läser jag The Gods of Guilt av Michael Connelly. Det brukar bli majoritet kioskdeckare samt en och annan biografi. Går även och väntar på sommarnumret av favoritmagasinet Lucky Peach. Bra långläsning om mat för den som är intresserad. Utöver det ska jag uppgradera mig med ett par blommiga badbyxor och en Talented Mr Ripley-pique. 

Sommarens viktigaste plagg

Publicerad 2015-06-23 17:06:51 i Allmänt,

Den kortärmade skjortan blir ett nyckelplagg för mig i sommar. Jag kommer satsa på en vit, en blå och sedan en Magnum PI-variant. Är även på jakt efter ett par olivgröna, lite längre, shorts. Tycker det är en fin färg att matcha med blå, vita och grå plagg. Även jesusandalerna lever vidare denna sommar. Jag gillar att matcha dem med slitna jeans och t-shirt. Tycker sandaler gör sig bäst med långbyxor. Känner mig för naken med den här typen av sandaler till shorts. Sen är jeansjackan alltid praktisk att packa ned på resan till sommarstugan på landet såval som utomlands. Skön att ta på när det blir svalt på kvällen samt snygg istället för kavaj till en vit eller blå button down-skjorta. Vill du liva upp det ordentligt så lägger du en scarf under till festen. 
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela