Shoppinglista på J.Crew

Publicerad 2017-03-01 20:49:02 i Allmänt,

Nästa vecka åker jag till Austin i jobbet. Det blir femte året i rad jag gör den resan vilket innebär att Austin blir den stad i USA jag besökt flest gånger efter Los Angeles.
Austin är fantastiskt. Speciellt när det kommer till mat. Nog den roligast stad jag besökt när det kommer till matutbud och tillgänglighet. Finns något gott att äta i precis varje gatuhörn. Shoppingen är dock svårare. Jag kommer i alla fall försöka hitta lite tid att besöka J.Crew och Stag Provisions ute på den väldigt fina utomhusgallerian The Domain. Listan med saker jag vill klämma på är lite väl lång. Förhoppningsvis är inte allt bra. 
 

Utstyrsel: Draper på semester

Publicerad 2017-03-01 20:27:00 i Allmänt,

Under vintern har jag fyndat midjekorta jackor med krage, coachjackor, pikétröjor, raka kostymbyxor och mockasneakers. I grunden ligger ett personligt stilbyte. Eller i alla fall en mindre förflyttning från broken preppy till mer enfärgat i raka linjer. Inspirationen är Don Draper på semester. 
 
Bild: Jacka & byxa: GANT, Portfölj: Sandqvist, Bågar: Vasuma, Sneakers: Adidas, Slip-ons: Common Projects, Piké: Asket, Tröja: A Day´s March, Badbyxa: H&M
 
Kanske har det med åldern att göra men jag har mer och mer börjat uppskatta instoppat och välstruket med dragning åt 60-talet. Dock inte gubbigt. Som tur är finns det mycket att jobba med ute i butik. Nästan alla favoritmärken har släppt kollektioner där just ovannämda plagg fått ta plats. 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela