Christopher Bastins New York tips

Publicerad 2011-09-29 19:19:04 i Tema USA,

Vi fortsätter med vår lilla inför guide till New York. I dag är det dags för favoritdesigner Christopher Bastin från GANT Rugger som tipsar om Freemans. En restaurang med den fantastiska adressen End of Freeman Alley, Off Rivington between The Bowery and Chrystie. Man ska tydligen inte missa dippen på kronärtskocka och den lilla butiken som ligger i anslutning på hörnet.

Bild: Chrisopher Bastin. Kolla in Christophers blogg här och GANT Ruggers egen blogg här.


Christopher tipsar om Freemans.

Konrad Olssons New York tips

Publicerad 2011-09-27 21:22:25 i Tema USA,

Vi fortsätter med lite tips inför New York resan. I dag har turen kommit till duktiga bloggaren och redaktören för nya reportage och livsstilsmagasinet Icon. Första numret är ute nu och mycket läsvärt måste jag säga. En blandning av Filter som möter GQ som möter Monocle. Typ. Konrad tipsar om The Spotted Pig som tydligen ska ha de bästa lunchburgarna och han bjuder även på två bilder från sitt senaste besök. Det ser både snyggt och gott ut och det tackar vi för!

Bild: Konrad Olsson vars blogg ni hittar här.Konrads tips: The Spotted Pig

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela