Utstyrsel: Älskade spion

Publicerad 2016-04-29 11:22:00 i Allmänt,

Det finns en scen i Tony Scotts mästerverk Spy Game där huvudkaraktärerna, som spelas av Brad Pitt och Robert Redford, äter frukost på en uteservering i Beirut. Brad Pitt är klädd i safariskjorta, väst och keps. Han ska föreställa någon form av krigsofotgraf. Robert Redford  sitter i sliten skinnjacka och pilotglasögon. Jag älskar den här scenen. Den får alla mina agentfantasier att flöda fritt. Det har gått så långt att jag kommit på mig sjäv ta långpromenader med barnvagnen ner till ambassadkvarteren på Östermalm. Jag räknar diplomatbilar och fantiserar om personerna jag möter på gatan. Vad gör hon här med blommor kl 12.45 en helt vanlig tisdag? Varför sitter den där gubben i skuggan och läser Financial Times när det är så kyligt i luften? Det är bara några av frågorna jag ställer mig själv i vardagsfantasin. Min lediga agent har dock inte keps och vest. Jag satsar på rock, luvtröja och sneakers. Lagom avslappnat och snabbt.
 
Rock: Theory
Tröja: GANT Rugger
T-shirt: Levis Vintage
Jeans: A.P.C
Skor: Common Projects
Mössa: J.Crew

Utstyrsel: Ledig murvel

Publicerad 2016-04-27 08:52:08 i IB Utstyrsel,

Jag såg filmen Spotlight här för ett tag sedan. Fantastisk. En riktigt bra journalist/snackis-rulle. Jag är alltid svag för den typen av filmer och jag har bland annat sett Alla presidentens män samt State of play flera gånger om. Även Pelikanfallet med Denzel har en del bra murvelbitar i sig faktiskt.
Ibland drömmer jag om att jag blev journalist. Att få vara den där som verkligen gör samhället en gärning och avslöjar svinen. I verkligenheten hade man dock säkert suttit där och skrivit om vem som låg med vem i senaste Paradise Hotel eller redigerat eftersnack på SVT Opinion Live. Men men. I drömmen sitter jag fortfarande med mitt anteckningsblock bland bokhögarna på Kungliga biblioteket och letar spår med en stor kaffekopp en tidig lördagsmorgon. 
 
Tröja: NN.07
Jacka: Visvim
Jeans: A.P.C
Skor: Converse
Väska: Billy Kirk
Anteckningbok och penna: Field Notes
Dator: Surface Book 

Garderobsrensning: Kläder till salu!

Publicerad 2016-04-25 08:07:33 i Allmänt,

Gör mer plats för dotterns kläder i garderoben. Sorterat ut ett gäng fina plagg som jag nu säljer. Samtliga i gott skick. Mejla mig på industribolaget@gmail.com så tar vi det därifrån. Först till kvarn! Swishbetalning är det som gäller. Portot är inräknat i priset. Jag som haft kläderna är 180 cm lång och väger 83 kg.
 
Skjorta, GANT by Michael Bastian, stl M, pris 250 kr
 
Skjortan är från första samarbetet mellan GANT och Michael Bastian. Riktigt snygg att matcha med ett par mörkblå jeans och Red Wings. 
 
SÅLD! Skjorta, GANT Rugger, modell "The hugger", stl L, pris 250 kr
 
Perfekt skjorta att kombinera med khakishorts i sommar. Rullar upp ärmarna och släng på dig ett par gräddvita Converse till så har du en utstyrsel som gör sig i stan och strandpromenaden.
 
Skjorta, J.Crew, modell "Tailored fit", stl M, 100 % bomull, pris 250 kr
 
Stilig skjorta i snygg preppystil. Kombinera med blå blazer och en collegeslips till mörkblå jeans samt sneakers så är du  praktiskt taget J.F.K om du får till frisyren.
 
SÅLD! Skjorta, GANT Rugger, modell "The Pullover", stl L, pris 250 kr
 
Den ultimata strandskjortan i sommar. Matchas med korta Magnum PI-shorts (jeans eller khaki) och ett par lädersandaler eller vita Vans. 
 
Skjorta, GANT by Michael Bastian, stl M, pris 250 kr
 
Även denna skjorta från första Bastiankollektionen för GANT. Lite tunnare modell. Bra sommarskjorta som passar till ljusa slitna jeans, Persol och ett par snabba sneakers. 
 
 
SÅLD! Skjorta, Acne, stl 48, pris 200 kr
 
Från roliga Pop Classics-kollektionen. Även detta en bra tunnare sommarskjorta som passar bra ihop med shorts eller att slänga på sig på stranden när du ska gå upp och äta lite lunch.
 
 
Känga, Rokin, stl 42, pris 300 kr
 
Fin känga som jag haft till svarta jeans, t-shirt och skinnjacka (en jacka som tyvärr gått bort) när det begav sig. 
 
Sneaker, Nike, stl 42, pris 250 kr
 
Sneaker, Adidas, stl 42, pris 250 kr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela