Baseball eller bomber?

Publicerad 2010-03-31 20:15:46 i Allmänt,

Som sagt, det förra inlägget var första och sista gången. Nu över till annat, nämligen vårjackan. Jag funderar lite över en baseballjacka eller en bomber. Baseballjackan känns rätt svår och matcha i färgen vilket väger över till bomberjackans fördel. Jag tycker även att bomberjackan har större möjligheter att vara snygg till både skjorta och t-shirt. Sannolikheten är dock rätt stor att jag fortsätter att bara leva med en ofodrad kavaj.


Jackor: Gant och A.P.C

Utstyrsel: Industribolaget Woman

Publicerad 2010-03-30 22:25:38 i IB Utstyrsel,

Läsaren "Anna" kommenterade häromdagen och efterfrågade en utstyrsel för tjejer. En kul utmaning och jag har nu klurat på det här i några dagar. Det slog mig att jag hade jättesvårt att bestämma mig för vilken tjejstil som jag tycker är snygg. Jag surfade runt på i en del webshops och slogs av det enorma utbudet! Det finns hur mycket som helst och ur ett bloggperspektiv så är det rena guldgruvan när man jagar bilder. Men jag kunde inte se själva resultatet framför mig. Den slutgiltiga källan till inspiration hittade jag hos Claes Juhlin som lyft fram följande bild.


Det här är en kombination som jag gillar, med det rufsiga håret, finkavajen på ett ledigt sätt, t-shirt och slitna jeans.
Så "Anna", här kommer den nu, den första och troligtvist enda tjejutstyrseln på Industribolaget. Den kommer tillsammans med hur jag själv skulle klä mig om jag hade lyckan att gå bredvid och hålla hand en solig eftermiddag.

Jacka: Garbstore                                                                                  Kavaj: Theory
Skjorta: Hamilton                                                                                 Linne: Helmut Lang
Byxa: Gant by Michael Bastian                                                              Jeans: Prps
Skor. New Balance                                                                               Skor: Max Mara
Bågar: Persol                                                                                       Bågar: Ray Ban
Tröja: Acne

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela