Tips: Filippa K AW10

Publicerad 2010-06-29 16:42:08 i Allmänt,

Känns ju lite fel så här på årets varmaste dag men lite rusk på den amerikanska östkusten har ingen dött av. Fina bilder från hösten på Filippa K. Bilderna är tagna utanför New York i mars tidigare i år och jag undrar var man kan hitta ett liknande hus om man blir sugen här i Sverige?

Utstyrsel: En drink på ett hustak

Publicerad 2010-06-28 21:00:29 i IB Utstyrsel,

Jag är på jakt efter vad jag kallar det, en mulitfunktionell kostym. Den ska vara lite ledigare och lite tunnare samtidigt som den inte tappar det där uppklädda och fina som kostymen vanligtvis symboliserar. Jag vill kunna bära den här kostymen till en skjorta på jobbet samtidigt som jag kan mingla med den och en rundhalsad t-shirt på ett hustak en sommarkväll.


Kostym: Fifth Avenue Shoe Repair (2009)
Skor: Acne (2009)
Armband: Billy Kirk (mörk), Undervover (ljus)
Väska: Billy Kirk
Bågar: RayBan
T-shirt: Acne

Inspiration: Modeveckor

Publicerad 2010-06-28 09:56:17 i Allmänt,

Fullt ös på Europas modeveckor och visst hade det varit kul att någon gång vara på plats. Som tur är finns det gott om duktiga fotografer som lägger upp enorma bildspel. Jag har här plockat ut två detaljbilder från Tommy Ton på GQ.

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela