Kärlek till anteckningsböcker

Publicerad 2016-01-26 15:25:33 i Allmänt,

 
Jag är ruskigt svag för anteckningsböcker. De senaste åren måste jag erkänna att jag lagt en mindre statsskuld på Moleskines. Men jag har sparat samtliga och har dem i skrivbordslådan på kontoret. Tänker att de blir värda något den dagen det är dags att summera karriären. Finns ju såklart en massa andra bra billigare anteckningsböcker där ute. Gearpatrol har listat ett gäng som ni kan läsa om här. Självklart kan man också spendera lite extra på ett fint lädercase som här från Field Notes.
 
 
 

Tips: ETQ Amsterdam

Publicerad 2016-01-25 15:21:22 i Allmänt,

Vädret är hemskt nu när plusgraderna förstör mitt Astrid Lindgren-vinterlandskap. Underskön utsikt förvandlas till ett gråslaskigt nyhetsinslag från Murmansk 1996. Inte läge för vita sneakers ännu alltså. Men dock hög tid att börja skissa på inköpslistan så du är redo den där första riktiga vårdagen då gruset sopats bort från trottoarerna och asfalten är slät igen. Jag har fastnat lite för märket ETQ Amsterdam som gör fina skor. Modellerna känns igen. Gillar främst de låga varianterna åt Common Projects-hållet fast med lite grövre sula.  Finns även andra detaljer som sticker ut.  På bilden en modell med bra air-condition. Extra plus att ETQ har gott om modeller i off-white vilket inte alltid finns. 

 

Utstyrsel: Scarface

Publicerad 2016-01-21 15:42:58 i IB Utstyrsel,

Skjorta: Oscar Jacobson
Byxa: GANT Rugger
Bälte och case: Tanner Goods
Skor: Common Projects
 

Nu är det bara tre veckor kvar tills det att jag åker med familjen till Florida. Första gången som vi reser med vår lilla dotter så lite nervöst så klart. Men det ska bli skönt med värme. Och grymt kul att få plocka fram kortärmade Magnumskjortorna i rätt miljö. Blir i och för sig lite mer Scarface i Miami men ändå. Såg för övrigt en riktigt fulsnygg skjorta på en bild i en av Oscar Jacobsons butiksskyltningar häromdagen. Efter lite detektivarbete har jag tagit reda på att modellen heter Herman Slim och mönstret släpps i april. Den ligger riktigt bra till att bli 2016 bästa sommarskjorta. Tror den kommer passa fint med ordentligt upprullade ärmar till udda kostymbyxa i blått eller grått. Eller varför inte till slitna jeans och Converse.

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela