Tips: Sandqvist + Denim Demon

Publicerad 2012-04-26 08:21:42 i Allmänt,

Spännande samarbete detta som fått namnet Det bästa av två världar. Svenska väskföretaget Sandqvist och jeanstillverkarna på Denim Demon har tagit fram klassisk ryggsäck i noga utvald otvättad denim, canvas och vegetabiliskt garvat läder. Priset ska enligt uppgift ligga på 1300 kr i butik. För varje såld väska skänker man 50 kr till Svenska Naturskyddsföreningen.

Industribolaget i New York: Tortilla Flats

Publicerad 2012-04-25 17:24:48 i IB New York,

Jag gillar mexikansk mat väldigt mycket. Och mexikanska restaurangen Tortilla Flats (767 Washington St) hade jag fått tips om på förhand. Egentligen inte så mycket av en restaurang. Påminner mer om en mindre diner som inretts av 8 åringar under en sockerchock samidigt som det känns som en packad studentbar. Men stället är kul. Vår servitör var en riktigt skogshuggare. Inte en sån där som du ser nere i Hornstull eller på en hipp sidogata i Göteborg. Vår servitör hade riktigt skägg och kagge. Ljudnivån är hög och det dricks mycket tequila. Maten är rätt slabbig men smakar bra och tillsammans blir det en god upplevelse. Efter maten kan man runda av med en öl på The Standard som ligger i närheten.

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela