McConaughey gör film av Born to Run

Publicerad 2015-02-26 08:54:00 i Allmänt,

Det skrivs om att Matthew McConaughey ska göra film av Christopher McDougalls bok Born to Run. Det tycker jag låter väldigt lovande. Även om jag mer är av en asfaltsslugger med tunga skor och inte en predikande barfotalöpare så uppskattade jag boken. Att sedan favoriten "Maconnaluilui" ska göra filmen gör det inte sämre. Hyllar nyheten med en snygg utstyrsel för asfaltssluggern med skor som lite vågar sig upp i skogen.
Tröja: Nike Running Dri Fit
Jacka: Nike X Gyakusou 2013
Shorts: Nike Running
Tights: Nike X Gyakusou 2014
Skor: Nike X Gyakusou 2014

Brothers och Lee i smart samarbete

Publicerad 2015-02-25 17:43:00 i Allmänt,

Brothers har sedan en tid tillbaka en tjänst där du kan skräddarsy kostymer och kavajer. Nu utökar man och erbjuder möjligheten att även skräddarsy jeans. Och det tillsammans med Lee. Du kommer bland annat kunna välja jeanstyg, knappar och nitar. Tjänsten erbjuds inne på Brothers butik på Drottninggatan i Stockholm. Leveranstiden ligger på sex veckor. 
 
 
Bild: Från Brothers vårkollektion. Fint "J.Crew-igt".
 

Tips: Rimowa x Monocle

Publicerad 2015-02-23 14:19:10 i Allmänt,

För två år sedan fick jag en fin resväska i födelsedagspresent av hela tjocka släkten. En svart Rimowa. Ser lite ut som The Batmobile när jag rullar fram till incheckningsdisken. Jag är nu helt insnöad på Rimowaväskor och högt upp på inköpslistan ligger en kabinvariant.

Blir därför väldigt sugen när jag ser att Rimowa gör ett exklusivt samarbete med Monocle. En militärgrön Salsamodell med färgmatchade hjul. Säljs i modellerna 61 liter och 52 liter. 

Bild: Rimowa x Monocle

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela