Sommarlov

Publicerad 2008-06-29 00:40:52 i Allmänt,

Har varit ett katastrofalt flöde sen hemkosten. Det ska bli ordning på detta men först krävs det semester med stort S. 
Imorgon reser jag ner till farmor, farfar och en uppsjö av småkusiner nere i Sveriges Toscana dvs Österlen.
Inspirationen finns kvar men det finns just nu inget Photshop i datorn där den kan formas i bild, därav det dåliga flödet på bloggen. 

Men som sagt om två veckor är jag tillbaka och då ser vi till att det blir lite stil på bygget igen.

Trevlig sommar till er alla!Badshorts: Björn Borg

Red Square Bar

Publicerad 2008-06-23 12:00:54 i Inspiration,

Muhahahaha! Jag visste att det fanns mer att hämta i det nu en vecka gamla och dammiga USA arkivet. Vad är inte mer passandeän att idag tipsa om en bar i Las Vegas helt inspirerad av ryssen. 
Vid mitt andra besök i världens största lekplats tipsades jag av en bartender på Bellagio (som gör de bästa Bloody Marys på The Strip) om Red Square Bar på Mandalay Bay. Det är svårt att undvika temat på baren då man redan i entren måste suga in magen och gå rak i ryggen för att komma förbi en enorm byst föreställande Lenin. Väl inne möts man av gamla propagandaaffischer, sten, blodröd sammet och kristall.
 Vill man att det ska bli ett kort besök på the Red Square så beställer man en cocktail eller något annat klent. Det ryktas nämligen då att man blir utburen på rysk maner, något jag inte ville eller prövade på för den delen. 
På Red Square Bar dricker man vodka, punkt slut. De har ett enormt utbud av vodka från hela världen även om de ryska märkena är att föredra enligt Jay som tar emot oss bakom baren. Då jag inte är världsbäst på att dricka vodka, men alltid tar seden dit jag kommer, blir det ett kortare besök men först efter att ha sänkt en ordentlig stänkare utan is. 
Nastrovja!


Tips: YMC

Publicerad 2008-06-22 20:36:12 i Inspiration,

Ett år i USA med en bra växelkurs, mycket havregrynsgröt till lunch samt lite jävlar och anamma på Ebay resulterade i ordentlig övervikt och böter på flyget hem till Sverige. I ett av de första inläggen här på Industribolaget skrev jag om hur snyggt jag tycker det är att gå italiano i seglarskor tillsammans med ett par diskret upprullade mörkblåa jeans. 
Jag har tittat efter lite olika varianter av seglarpjucks och hittat detta gröna exemplar från YMC plus ett trevligt syskon åt moccasin hållet.Svida sedan upp med en jeansskjorta och en svart rock, lite ledigt uppknäppt sådär som bara riktiga killar kan. Eller om inte det skulle passa så kan jag även tänka mig ett par kortare slitna jeansshorts, rött bälte och en ljusblå skjorta.

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela