Utstyrsel: Bänknötare

Publicerad 2011-05-30 21:15:25 i IB Utstyrsel,


Skjorta: Gitman Bros.
Kavaj: Gant Rugger
Tröja: Gant Rugger
Jeans: NN.07
Skor: Mark McNairy
Anteckningsbok: Billy Kirk
Ryggsäck: Sandqvist


Mitt tredje Stockholm Marathon är avklarat. Taktiskt väl genomförd och nytt personligt rekord med 30 min. Det nya personliga rekordet lyder 4h 13min 13s. Men jag är inte nöjd. Det finns 13 min och 14s att skrapa av därute på banan. Så det blir nya tag nästa år. Jag ska under fyra timmar. Men allt slit ska löna sig. En långhelg väntar runt hörnet och jag är fortfarande på jakt efter nya skor. Det blir Mark McNairy. Tror jag.

Garderoben: Gant Rugger, Acne, Vasuma, Converse

Publicerad 2011-05-25 22:16:38 i IB Garderoben,

Det verkar som att det blir sol till helgen. Skönt. Jag ska springa Stockholm Marathon och börjar bli nervös nu. Ett par kompisar ska sitta nere på Norrmälarstrand och gassa med öl i eftermiddagssolen. Ibland undrar jag vad jag håller på med. Kanske sätter jag mig där till slut.

Skjorta: Gant Rugger
Shorts: Acne
Skor: Converse
Solglasögon: Vasuma

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela