Utstyrsel: Rum Diaries

Publicerad 2018-03-29 12:53:38 i IB Utstyrsel,

Skjorta: Sandro
Bågar: Max Pitton
Skor: Common Projects
Kostym: Ermenegildo Zegna
Resväska: Away
Bok: The Rum Diary/Hunter S. Thompson
 
Har du inte redan skaffat dig en liten samling Magnum PI-skjortor till sommaren så är det läge nu. De flesta märken har nu ett gäng galna mönster att välja på. En favorit jag hittat kommer från Sandro. Fantastiska färger. Matchas vackert med ljus kostym eller korta khakishorts. 

IB New York: Todd Snyder

Publicerad 2018-03-27 20:45:00 i Allmänt, IB New York,

I förra veckan var jag i New York och Chicago på jobb. Bodde på The James Nomad uppe vid Madison Square Park (recension kommer) och upptäckte då en för mig helt ny butik i Todd Snyder. Faktiskt en av de finaste och bästa herrklädesbutiker jag varit i. Konkurrerar med Stag Provisions i Austin och Union Made i San Fransisco. Här finns kläder, skor, optiker, espressobar och barberare samlat under samma snygga tak. I utbudet finns det egna märket Todd Snyder där man även gjort ett gäng spännande samarbeten, bland annat med klassiska Champion, varvat med amerikanska klassiker som Alden Shoes på skosidan och Moscot när det gäller glasögon. Väl värd ett besök nästa gång du är i krokarna.
 
 

Färgnyheter från ASKET

Publicerad 2018-03-27 20:35:30 i Allmänt,

 
Favoriterna ASKET har uppdaterat sin uppsättning av T-shirt med lite nya kulörer. Glad att se att de gjort en off-white. En perfekt t-shirt som passar till det mesta. Bara att köpa på sig en till våren. 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela