Semester

Publicerad 2011-07-09 20:11:53 i Allmänt,

Allt är packat och klart så nu loggar jag ut. Fyra veckors semester väntar på mig just nu. Jag har nog inte varit ledig så många veckor i rad sedan jag gick i åttan. Det ska bli riktigt skönt. Bloggen kommer vila lite under tiden. Men om jag får ordning på kameran så kan det hända att det blir lite uppdatering på temat mat och kläder. Tillsvidare vill jag ändå passa på att önska er alla en riktigt skön sommar!

Industribolagets Sthlmsguide: B.A.R

Publicerad 2011-07-07 08:22:10 i IB Stockholm,


I går var jag på B.A.R ute på Blasieholmen och smygfirade in semestern. Det var andra gången som jag var där och maten smakade fortfarande bra. Noterade dock att de inte verkar leda fram sällskapen till fisk och köttdisken längre för att småprata med kocken innan grejerna åker på grillen. Kanske inte finns tid för det. Och det är nog bra. Blev mindre rörigt denna gång. Stället är fullproppat med folk. Men atmosfören är kanon. Jag menar, en restaurang som spelar MSTRKRFT i matsalen är helt ok i min bok. Jag åt charktallrik till förrätt, oxfile med pommes frites och béarnaise till varmrätt, kaffe och en liten Ron Zacapa innan det blev kvällspromenad hem. Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi.

Utstyrsel: Tre dagar kvar

Publicerad 2011-07-05 21:24:06 i IB Utstyrsel,

Kalendern börjar så sakta att bli ren från möten. Post-it lapparna med allt "Att göra" skrynklas ihop och kastas. Snart är det semester. Tre dagar kvar. I takt med att kontoret och stan avbefolkas så lättas det på klädkoderna. Det gillar jag.

Skjorta: Gant Rugger S/S 2011
Bågar: Ray Ban
Jeans: Spellbound
Skor: Yuketen
Väska: Seavees

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela