Utstyrsel: Giro inne i stan

Publicerad 2008-07-31 11:53:13 i IB Utstyrsel,

Jag har spunnit vidare på min framtid i Stockholm och insett att cykel kan vara ett mycket stiligt transportmedel. 
Här har vi två praktexemplar från Bianchi och Charge för både stan och Vätternrundan. 
Till detta kommer självklart en tillhörande utstyrsel tillägnad det klassiska cykellivet.


Kostympaket med skjorta och slips: Band of Outsiders
Skor: Common Projects


En hjälm är självklart ett måste. Det min mycket vise lille kusin Benjamin berättat för mig.  
Jag letade länge efter en klassisk läderhjälm som de hade på Girot under 60-talet men det verkar vara kört. Men med den här rackaren håller man sig hel ett tag till i alla fall. Och kom ihåg, de är grabbarna som kör utan hjälm som är töntar.
Band of Outsiders höstkollektion kommer för övrigt i mycket trevliga färger och materiel som gör att man kan bli ett med lönnlöven. Kostymen på bilden är i guldbrun manchester och de är även det första märket som jag tycker gör fina rutiga skjortor.

Sommarens skönaste sandal?

Publicerad 2008-07-31 11:32:05 i Allmänt,

Jag har inte burit sandal sedan jag kånkade runt en ryggsäck runt halva SydOst Asien för sex år sedan. Då var det ett par stabila och praktiska TeVa som gällde och sen ett par flipflop varianter i läder som jag köpte från gubben på gatan men sedan dess har det varit stopp. Det är ju sjukligt bekvämt med sandaler i värmen men jag har haft svårt att hitta ett par fina som jag kan tänka mig klampa runt i på fik, uteserveringar, gator och torg.
Men nu verkar det som jag kan vara något på spåren. The Sartorialist är ju en rackare på att spana in detaljer så jag tackar honom för detta sandaltips.Märke någon?

Tips: Istället för Wayfarers

Publicerad 2008-07-30 15:38:46 i Allmänt,

Det är mycket Ray Ban i sommar och jag har köpt upp mig på en handfull billigare kopior helt utan att skämmas. Det finns dock alternativ för alla er som inte bär Ray Ban eftersom alla andra gör det etc. Jag orkar inte hålla på så då min inställning är att utifall något är snyggt så bär jag det oavsett om var tredje kille man möter på gatan bär samma sak. Men för att tillfredsställa alla andra så kommer här därför ett litet tips om bågar från Robert Geller.


Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela