Tips: Converse x Carhartt

Publicerad 2017-05-31 15:46:18 i Allmänt,

Snyggt samarbete från ikonmärkena Converse och Carhartt med kollektionen Converse x Carhart WIP. Fokus på workwear och redig canvas. Skorna kommer att ligga i priser kring tusenlappen och ska säljas på bland annat Sneakersnstuff och Caliroots. Personligen gillar jag detaljen med gudlfärgade öglor på den vita skon. Snygg detalj. Bara att matcha upp med ett par blåjeans och Carhartts Duck Detroit Jacket. 
 
 

Garderoben: Suit Supply

Publicerad 2017-05-26 09:47:07 i Allmänt,

För två veckor sedan var jag i Madrid. Besökte då en fin butik från holländska märket Suit Supply och slog till på ett par mockasneakers. Snyggt märke som jag inte hade koll på sedan tidigare. Säljaren i butiken berättade att de var på väg till Stockholm. Tills dess får man spana in dem på nätet. 
 
Byxa: Uniqlo
Skor: Suit Supply

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela