Garderoben: Suit Supply

Publicerad 2017-05-26 09:47:07 i Allmänt,

För två veckor sedan var jag i Madrid. Besökte då en fin butik från holländska märket Suit Supply och slog till på ett par mockasneakers. Snyggt märke som jag inte hade koll på sedan tidigare. Säljaren i butiken berättade att de var på väg till Stockholm. Tills dess får man spana in dem på nätet. 
 
Byxa: Uniqlo
Skor: Suit Supply

Tips: Bulleit Craft Night

Publicerad 2017-05-24 09:22:00 i Allmänt,

Trogna läsare av den här bloggen vet att jag är väldigt förtjust i bourbon. Det syns bland annat på min drinkvagn hemma. Och lika förtjust som jag är i bourbon lilka ohändig är jag när det kommer till att bygga, snickra och pyssla. Det betyder dock inte att jag inte tycker det är roligt. Så i kombination borde resultatet bli kanon. Jag fick ett tips jag vill dela från Stockholm Brewers festival på Orionteatern den 2 och 3 juni där Bulleit och butiken Unionville genomför just ett sånt  "bourbonpyssel" . Festivalgäster kan skapa sitt eget läderskärp av finaste läder från Tärnsjä Garveri och testa bourbon. Win win. 
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om tacos, jeans, boköl och drinkvagnar. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela