Semesterpaus

Publicerad 2009-07-21 19:02:29 i Allmänt,

Jag smygstartade semestern med en hejdundrande bröllopshelg nere i Lund. Nu bär det vidare av till Barcelona och sen ska jag vila upp mig lite hemma och samla kraft och inspiration inför en härlig höst på Industribolaget. Vi ses åter igen i augusti. Jag önskar er alla en fortsatt trevlig sommar!


Kaffe på möllan i shorts från Acne, jacka från Weekday och T-shirt från Filippa K.

Garderoben: Kostym och shorts från Acne

Publicerad 2009-07-14 21:07:33 i IB Garderoben,

Gjorde som sagt två riktiga fynd igår på Acne Archives i en blå kostym och ett par khakishorts. Kostymen kommer jag använda på helgens bröllop tillsammans med vit skjorta, blå slips med vita prickar, slipsklämma samt näsduk eller en blomma i bröstfickan. Byxorna är lite högre i midjan vilket jag gillar, ger lite mer 50, 60-tals CIA över det hela. Jag har dock lämnat in paltorna till skräddaren för att ta upp dem en aning.
På fossingarna blir det ett par bruna lågskor från Rokin som jag bara ska styra upp med ett par nya snören och lite puts.
Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela