Utstyrsel: Magasinmannen

Publicerad 2015-09-21 21:29:45 i IB Utstyrsel,

Det talas flitigt om "tidningsdöden". Allt ska bli digitalt och "appifierat" till läsplattor hit och dit. Sjukt osexigt. Mitt mål är därför att bli den sista krigaren för klassisk print. Den dag arkeologerna gräver upp min kropp kommer de hitta mig kramandes ett månadsmagasin. Kanske är det Imbibe om öl och cocktails, ett extra tjockt sommarnummer från Monocle eller senaste Lucky Peach om mat på flygplatser. Och om de hittar min sista bostad kommer de upptäcka att under bokhyllan har högarna av tidningar växt som stalagmiter från golvet eftersom jag inte kan slänga något.
 
Rock: GANT
Tröja: Officine Generale
Byxa: GANT Rugger
Skor: Axel Arigato
Datorcase: Maison Margiela
Tidningar: Imbibe, Bloomberg Businessweek
 
 
 
 
 
 

Utstyrsel: Blixtnjutaren

Publicerad 2015-09-20 19:37:35 i IB Utstyrsel,

Livet som småbarnspappa är fantastiskt. Man får bara anpassa sig till nya tider och rutiner. Att sova i intervaller är en sån sak. Det är bara att lära sig. En annan är det jag börjat kalla för att blixtnjuta. Man måste vara smart och ta tillvara på de lugna minuter som dyker upp och göra det bästa av dem. Att dricka en kaffe på vägen till ICA för att köpa tvättlappar samtidigt som man lyssnar på Radiosporten är en typ av blixtnjuteri. Spela Star Wars Commander på muggen en annan. Eller att kolla frivisning av Serie A med mute på mobilen vid en fyra timmar lång läggning (Aftonbladets kampanj de senaste två helgerna har varit guld). Stil har jag dock inte börjat tumma på ännu. Även om bekvämlighet blivit allt viktigare. Som tur är så finns ju jeans och t-shirt. Kanske en av världshistoriens snyggaste och mest bekväma kombinationer. Tack för det.
 
 
Bågar: Our Legacy
T-shirt: Fanmail
Jeans: A.P.C
Skor: Converse
Jacka: GANT Rugger

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela