IB Awards: Årets nykomling

Publicerad 2016-11-29 21:51:36 i Allmänt,

I kategorin Årets nykomling står ASKET som klar vinnare. Stabila och snygga basplagg med gott hållbarhetsfokus samt ett storleksutbud som ger en perfekt passform. Jag äger redan ett gäng t-shirts, en skjorta och nu även en tröja med crew neck i 100% merino ull. Nu hoppas jag bara att ASKET fortsätter på inslagen väg och inte börjar krångla till det i onödan. De flesta av mina tidigare favoritmärken genom åren har utvecklat sig till komplicerade modehus med svåra och nästintill obärbara kollektioner. ASKET får gärna behålla fötterna i vardagen för oss vanliga dödliga.
 
Vinnare IB Awards i kategorin Årets nykomling är ASKET

Industribolagets årsbästalista 2016

Publicerad 2016-11-29 21:40:00 i Allmänt,

2016 går mot sitt slut och det är därför hög tid att summera stilåret. Under december månad kommer jag portionera ut inlägg där jag korar mina favoriter i allt från skor, till barer, accessoarer och restaurangupplevelser. Juryn består av mig. Bara mig. 
 
Först ut, i det jag valt att kalla för IB Awards, är Årets sko. Och på skofronten har det varit fullt krig mellan Nike och Adidas under 2016. Ett snyggt sådant. Och i den fighten måste jag säga att Adidas står som vinnare vilket är stort av mig som gammal trogen Nike-man. Hetsen kring Adidas NMD-modeller har varit enorm och de knaprade verkligen in på det försprång som Nike skaffat sig med sina Flyknits. En lyxig sportsneaker att matcha med vardagskläderna.
 
Men det räcker dock inte.
 
För årets sko är klassikern Converse Jack Purcell. Även om jag tycker NMD-modellen är snygg så passar den inte till allt. Jag tycker att du måste ha en smal och kort byxa för att det ska bli riktigt snyggt. Och det är inte alltid jag har det. Men Jack Purcell fungerar till alla typer av byxor och även shorts för den delen. Håller du dina vita modeller rena och fina så passar de lika bra till kostymbyxorna som mörka jeans eller ljusa chinos. En stor bonus för året är att det nu går att köpa Converse Jack Purcell med extra skön sula från Nike Zoom Air. Något jag tror alla ägare av ett par Converse kommer uppskatta. 
 
Vinnare IB Awards i kategorin Årets sko är Converse Jack Purcell
 

Ge mig era Londontips!

Publicerad 2016-11-21 21:44:30 i Allmänt,

Om några veckor ska jag till London i jobbet. Det var nästan 15 år sedan jag var där sist så jag är i stort behov av tips på trevliga restauranger och pubar att besöka efter kontorstid. Skriv gärna i kommentarerna eller mejla industribolaget@gmail.com. Stort tack!
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela