Säljes!

Publicerad 2018-04-15 20:11:23 i Allmänt,

Vårstädat i garderoben och säljer nu lite plagg från Stutterheim, Dr Denim, GANT Rugger, J.Crew och Samsoe & Samsoe. Alla plagg i bra skick. Jag är 180 cm och 32/32 i byxor. Mejla industribolaget@gmail.com för intresse. Först till kvarn. Porto inom Sverige inräknat i alla priser. 

Jeans, blå, GANT Rugger (oanvända), stl 33/32, pris 500kr
(null)

(null)

Bomber, Dr Denim, stl M, 350kr
(null)

(null)

Regnjacka, Stutterheim, stl S, 500kr
(null)

(null)

(null)

Collegetröja, GANT Rugger, stl M, pris 250kr
(null)

(null)

Skjorta, Samsoe & Samsoe, stl M, pris 150kr
(null)

(null)

Skjorta, GANT, stl L, pris 150kr 
(null)

(null)

Skjorta, J.Crew, stl M, pris 250kr 
(null)

(null)Tips: DOXA Power Generation

Publicerad 2018-04-13 16:14:00 i Allmänt,

Danskarna slår till igen med nya kollektionen Power Generation . De få gånger jag släpat mig ut och joggat i vinter har den perfekt skapta luvan på min DOXA Jayden Jacket skyddat mig från kyla och vind samtidigt som den klarat svetten. Utan och överdriva det bästa utformade träningsplagg jag köpt. Väl värd investering. Nu kommer DOXA  med en ny kollektion där man fortsätter sitt fina arbete utan att tumma på vare sig stil eller funktion. Extra bra att de arbetar tillsammans med den svenska organisationen Global Relations och Kenswed Academy i Nairobi för att hjälpa fattiga ungdomar att komma ut och springa med rätt utrustning. 
 
Bild: DOXA Power Generation, Jevin Jacket
 

Backa Gustin!

Publicerad 2018-04-10 20:58:00 i Allmänt,

Snubblade över märket Gustin som testar något som känns helt nytt. I alla fall för mig. En affärsmodell för minskat svinn och onödiga köp där Gustin helt enkelt bara tillverkar de plagg som vi vill köpa. Deras site är full av fina plagg att visa intresse för. Vad sägs om dessa low-top sneakers i italienskt läder som kan bli dina för endast 149 dollar. Om tillräckligt många vill ha skorna dvs. 
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela