Utstyrsel: Kontorssportaren

Publicerad 2016-03-30 16:14:00 i Allmänt,

Fastnade för skomodellen Adidas NMDR1 (självklart slutsåld över hela världen redan) som kändes lagom sportig att använda till finbyxa. Blir fint att matcha med beige rock och grå t-shirt under nu när värmen sakta är på väg tillbaka. Jag skulle utan problem kunna jogga omkring med den här skon på kontoret i vår.

Rock: GANT
T-shirt: Asket
Byxa: GANT Rugger
Bågar: Mr Porter
Skor: Adidas NMDR1
Case: Tärnsjö Garveri

Industribolaget åker Vasaloppet 2017

Publicerad 2016-03-23 08:30:08 i Allmänt,

Efter att ha dukat upp en stor Vasaloppsfrukost och följt sändningen under täcket i soffan ända sedan jag var liten tog jag mig nu mod till och gjorde en anmälan. Nästa år åker jag äntligen Vasaloppet. Blundar jag och lyssnar ordentligt så hör jag Plex kommentera starten från Berga. Jag är ruskigt laddad redan nu även om det är ett helt år kvar. Träningsprogram ska sättas och utrustning ska köpas in. Shit just got real. Våren och sommarens jogginturer får nu helt annan mening. Kanske unnar jag mig en ny vindjacka. Nya modellerna från Nike Undercover lockar ordentligt. 
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela