Lördag förmiddag

Publicerad 2010-10-29 21:38:44 i Allmänt,


Då var det fredag kväll och snart dags för lördag förmiddag som enligt mig är den bästa stunden på hela veckan. En helt och hållet bekymmersfri stund. Mycket bättre än allt som har med söndagar att göra eftersom den följs av lördag kväll och söndag morgon. Gott om tid att göra allt det där man annars inte hinner med.

Utstyrsel: Lagom inspirerande söndagspromenad

Publicerad 2010-10-25 20:42:32 i IB Utstyrsel,

Den här bilden skulle egentligen har publicerats igår eftersom det var söndag. Passande för en lagom inspirerande eftermiddagspromenad från fik eller lägenhet bland höstlöven. Det här är tiden när jag vrider ut de sista ur årets Converse och leker med lager på lager eller fryser extra mycket då jag försöker vägra tjocktröja eller vinterjacka.


Rock: Our Legacy
Skjorta:45rpm
Jeans: Our Legacy
Skor: Converse
Mössa: Mads Norgaard
Halsduk: H&M


Lyssna gärna på den här gamla låten från Chemichal Brothers skiva "Surrender". Låten heter "Asleep from day" och påminner mig starkt om den där sorgliga scenen i Robin Hood (den tecknade versionen) när Broder Tuck spelar på sin kyrkorgel i regnet. Har inte lyckats tar reda på om det är en sampling på sången. Om ni vet får ni gärna skriva en kommentar. Bra höstlåt är det i alla fall.

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela