Small bag on a string!

Publicerad 2009-06-30 16:00:52 i Stil,

Under våren har jag fulltsändigt pepprat med inlägg på utstyrslar som byggts ifrån accessoaren som jag kommit att kalla "a small bag on a string". Den variant jag har visat har kommit från Factotum och inte varit direkt lätt att lägga vantarna på Men nu har jag hittat en annan som är betydligt mer prisvärd!
Smidig är den då man slipper fula märken från nycklarna på jeansen eller utbuktningar på Magnumshortsen.
Den här modellen heter Philip och kommer från svenska 16thCollection.
Jag kommer matcha den med sommarsandaler från Acne, mina goa och lagom slitna Levis 501:or, en vit buttondown och en blå ofodrad kavaj. Just nu är det Made in the Shade kavajen som gäller men jag letar efter en lite tunnare variant oxå.

Philip

GANT går tillbaka till rötterna

Publicerad 2009-06-29 16:44:54 i Inspiration,

Michael Williams på A Continous Lean har tagit sig en titt på nya plagg från GANT. Slarvigt har jag alltid trott att GANT varit en helt och hållet svensk skapelse men där hade jag fel. GANT startades av i New Haven Conneticut redan 1941 och det var inte förrän under tidigt 1980-tal som svenska Pyramid Sportswear kom in i bilden. Tji fick jag.
Nu har de i alla fall låtit sig inspireras ännu mer av sina rötter och visar upp riktigt härliga grejer.


Bild: A Continous Lean

NY Times vs Take Ivy

Publicerad 2009-06-29 16:23:52 i Inspiration,

I maj 2008 såg jag för första gången bilder från fotoboken Take Ivy. Läs inlägget här. Många är vi världen över som inspirerats och nu har NY Times lagt ut ett härligt fotoreportage i samma stilanda.
Bilder från NY Times

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela