Tips: Umit Benan F/W 2011

Publicerad 2011-02-28 20:55:22 i Allmänt,


En annan personlig favorit och inspirationskälla är den turkiska designern Umit Benan som jag tipsat om ett par gånger här och här. Höstens kollektion går under namnet "Investment Bankers" där kostymen nu är mer framträdande än tidigare. Ingenting jag själv äger. Vet faktiskt inte om någon säljer Umit Benan i Sverige. Oavsett så tror jag inte min plånbok skulle tåla det. Men inspireras kan man alltid göra. Mer bilder på höstens plagg hittar ni här.

Tips: Gant Rugger F/W 2011

Publicerad 2011-02-28 20:44:51 i Allmänt,

Sartorially Inclined har lite suddiga bilder från Gant Rugger F/W 2011. Det osar Broken Preppy och det gillar jag.
Tycker det är en spännande resa som Gant gjort under det senaste åren. Från att ha varit villa-golf-snobb-gubbigt under min tonår presenteras nu spännande samarbeten (Gant by Michael Bastian) och kul underkollektioner i Gant Rugger. Framförallt är det Gant Rugger jag fastnat för och jag ser fram emot att se mer av hösten. Bland våren och sommarens plagg har jag hittat ett par fina skjortor och jag slog till på två i helgen faktiskt. Kommer upp snart under "Garderoben".

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela