Belöning efter Sthlm Marathon

Publicerad 2009-05-31 16:08:04 i Stil,

Då har jag fått blodad tand. Igår sprang jag Stockholm Marathon och det var bland det värsta och bästa jag gjort. Med ett bandagerat svullet vänsterknä var förutsättningarna inte de bästa och måltiden reviderades ganska snabbt efter att jag tagit de första stegen. Att gå i mål på 4h blev snarare en kamp om överlevnad där jag krigade för att hålla farthållarna för 5h bakom mig.
Första varvet gick dock ganska bra, då jag klev runt på 2,14. Men ute på Djurgården fick jag börja betala för att jag försökt kompensera med andra muskler för att skydda mitt knä. Kramper och långa sträckor där jag fick gå gjorde mig ruskigt frustrerad och arg. Men jag kom i mål på 4,49 tack vare god hjälp från vänner, familj och publik. Vi var fyra kompisar som sprang och det var en härlig känsla att se alla igen inne på Östermalms IP med medalj och proteindryck.
Idag linkade jag ner på stan och belönade mig med två par skjortor och ett par chinos.


Skjorta: Vailent, Made in the Shade
Chinos: Vailent


Undertecknad in action Stockholm Marathon 2009

Utstyrsel: Broken preppy arbeiter

Publicerad 2009-05-27 22:03:38 i IB Utstyrsel,

Börjar samla på mig ett och annat vuxenpoäng nu. Är lyckligt lottad med ett nytt spännande och kul jobb och snart är det även dags att flytta in min alldeles egna lilla lya på 20 kvm. Inget mer av inneboende, andrahand, tredjehand, rumskompis eller kollektiv för min del. Inget mer av tåludd på badrumsgolvet, bromsspår i toand och hår i duschen.
Det känns lagom att lägga allt det till handlingarna nu.
Det så kallade vuxenlivet präglas dock inte av svarta strikta kostymer som jag hade föreställt mig. För vissa är det kanske strikt uniform men jag tillåts ta ut svängarna en aning vilket är kul. Även om jag lämnat det akademiska livet bakom mig så lever vissa inslag fortfarande kvar. Kärleken och tjusningen med det hela finns självklart kvar.

Bågar: Persol
Kavaj: Engineered Garments
Skjorta: Gitman Vintage
Slips: Banana Republic
Jeans: Simon Miller
Skor: Gives & Hawkes
Väska: Ralph Lauren
Klocka: Timex

Utstyrsel: En mulen dag i stan

Publicerad 2009-05-26 19:59:51 i IB Utstyrsel,

Sommaren står för dörren. Men alla dagar går inte att fylla med uterserveringsliv, kall pilsner och Magnumshorts. Det blir en och annan mulen dag också vilket kan vara skönt ibland.  Då kan man passa på att göra allt det där man inte gör när solen skiner ute. Till exempel gå upp och ner längs raderna i en bokaffär och köpa något helt otippat för att sen börja läsa inne på ett kondis med en kaffe och en ostfralla.Mössa: Irwin
Kavaj: Our Legacy
Skjorta: R by 45 rpm
Jeans: Cheap Monday
Boots: Whyred
Case: Isaac Reina
Bågar: Moscot

Musik: Passion Pit

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela