Utstyrsel: Mellandag

Publicerad 2010-12-29 12:20:44 i IB Utstyrsel,

Njuter just nu av ett par riktiga mellandagar. Inga mail, inga möten, inga planer över huvudtaget. Gör det som faller mig in. Bekväma långpass i vackert vinterlandskap. Läser mina julklappar. Klär mig lagom varmt för att kunna gå in och ut i butker på rean bara för att bli irriterad på att endast fula plagg reas ut. Dricker kaffe och tittar på gamla avsnitt av Nakna Kocken. Går på stan bara för att kunna ta en fika och läsa i en bok mitt på dagen när alla andra jobbar.

Jacka: Gant Rugger
Skjorta: 45 rpm
Tröja: Patrik Ervell
Jeans: Levis Vintage 1947 Rodeo Hero
Stövlar: Morfars gamla
Bågar: Oscar Jacobsson
Plånbok: Nic & Mel
Mössa: Factotum

Manweek X-mas Playlist 2010

Publicerad 2010-12-22 10:32:04 i Industribolaget Playlist,


Manweek X-mas Playlist 2010

Då vill jag ta tillfället i akt och önska en god jul och ett gott nytt år!
Det har varit ett spännande år för Industribolaget som bland annat genomfört ett designsamarbete tillsammmans med Story Fall. Resultatet blev slipsen Lyman som såldes i 100 exemplar. Det var ett jättekul projekt som gav mersmak. Funderar i nuläget på vad nästa steg ska bli.
Vidare så har kategorin Intervju vuxit något och det har publicerats ett gäng trevliga intervjuer med personer som inspirerar mig, bland annat Mauro Scocco, ACL och Michael Bastian. En annan dag med Leumas Pax har haltat lite och ibland går frekvensen på inlägg ner när tiden och inspirationen tryter. Så är det ibland. Men jag vill tacka för alla mail och all bra feedback på inläggen under året. Det uppskattas verkligen!

2010 har varit händelserikt minst sagt. I mellandagarana ska jag fundera lite på vad som ska hända här på bloggen under 2011. Jag hoppas självklart ni vill vara med på resan och att ni säger till när något är bra eller när något är dåligt. Vill ni inte kommentara på bloggen så kan ni alltid maila frågor eller synpunkter till mig på industribolaget@gmail.com. Jag försöker svara så snabbt jag kan.

Så för att runda av 2010 har jag lagt upp Manweek X-mas Playlist 2010 på Spotify. Några bra låtar till julstöket i början som avslutas med ett gäng klassiker som passar till en god bok i soffan framför julgranen.

God Jul önskar Industribolaget!


Industribolagets årsbästalista 2010

Publicerad 2010-12-21 15:54:28 i Allmänt,

Det drar ihop sig till att summera 2010. Flera listor har redan gått i tryck på olika håll och jag ska inte vara
sämre. Min lista skiljer sig dock lite mot andra då det kan tänka sig att gamla grejer dyker upp. Det handlar då helt enklet om att de är nya för mig och inte för 2010. Ni märker även att det är delat pris på vissa platser och det beror på att jag har haft svårt att bestämma mig. Som tur är så är det min blogg och jag bestämmer. Kommentera gärna och skriv egna utmärkelser!

Årets online: Valetmag
Årets skiva: Vilja Bli/ Oskar Linnros & Body Talk/Robyn
Årets klädmärke: Gant Rugger
Årets accessoarmärke: Sandqvist
Årets nykomling: Nic & Mel & TravelTeq
Årets bok: Race of a Lifetime/Halperin, Heileman
Årets inspiration: Sartorially Inclined
Årets stil: Broken Preppy
Årets färg på jacka: Orange
Årets tillbehör: Slitet brunt läder
Årets comeback: Dunvästen & Jeansshortsen
Årets t-shirt: Button down-skjortan
Årets samhällskommentarer: TVR
Årets bullar: Valhalla Bageriet & Brunkebergsbageriet
Årets restaurang: La Neta
Årets mat: Salciccia
Årets öl: Red Seal Ale
Årets film: The Social Network & Crazy Heart
Årets konsert: Miike Snow på Debaser Medis
Årets serie: How to Make it in America
Årets TV: Mauro & Pluras Kök

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela