The Gunnar Hotel: Moodboard rum/lobby

Publicerad 2014-06-25 20:03:00 i The Gunnar Hotel,

Drömmen om ett eget hotell lever. Som en dröm. Och den kommer alltid att leva. Just nu är bara problemet att jag inte har 100 miljoner att investera. Men vem vet, en dag kanske det kommer en snäll affärsängel och säger "Du borde öppna hotell för mina pengar Samuel." Så om den dagen kommer då ska jag i alla fall vara redo. 
 
Fastigheten jag vill ha är som ni redan vet nuvarande Mornington Hotell på Nybrogatan i Stockholm. Lagom stor och med ett väldigt spännande läge. Och namnet är såklart The Gunnar Hotel aka "The Gun". Har satt ihop följande moodboard för rum och lobby. Just det en grej till, det ska inte vara levande ljus på borden i matsalen. Det ska vara små bordslampor som i Goodfellas.
 
 

Utstyrsel: Shortsjobbaren

Publicerad 2014-06-23 14:37:24 i IB Utstyrsel,

Varje sommar dyker frågan upp i landets modetidningar; är det ok med shorts på stan? Jag gillar shorts. Det är bekvämt och kan vara riktigt snyggt. Alltså ingen högoddsare att jag är för shorts i stan. Men även jag har regler för mig själv. Till exempel kulle jag inte svinga mina ludna på restaurang kvällstid. Man ska inte störa folks aptit. Shorts på jobbet går också bort. Men om, jag säger om, det hade varit ok så hade ingen varit gladare än jag. Med det sagt har jag därför satt ihop en liten utstyrsel för en värld där det är ok med shorts på jobbet.

Bågar: Vasuma
Kavaj: GANT Rugger
Skjorta: J.Crew
Shorts: J.Crew
Bälte: GANT Rugger
Slips: GANT Rugger
Slipsklämma: Banana Republic
Case: Billy Kirk
Skor: Trickers
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela