Tips: Gitman Vintage s/s 2010

Publicerad 2010-01-28 18:59:14 i Allmänt,

Skjortorna från amerikanska Gitman Bros. använder jag gärna i mina utstyrslar. Nu har de presenterat sommarens kollektion som hämtar sin inspiration och ska ses som en hyllning till sommaren 1984. Personligen tycker jag att 1982 var en bättre årgång. I kollektionen finns allt från Antique Seersucker, Cotton Madras, Chambray och Cotton Poplin till klassisk Oxford. Jag tycker att skjortorna är väldigt fina till ett par Levis 501:or samt välanvända Sperry Topsiders och jag kommer att låta mig inspireras av sommarens skjortor i flera utstyrslar nu inför våren.


Skjortor: Gitman Vintage s/s 2010

Utstyrsel: Eftermiddagsöl vid Cape Cod

Publicerad 2010-01-27 20:00:11 i IB Utstyrsel,

Jag gillar snö och vinter. Det gör mig verkligen ingenting om det snöar och har sig ibland. Det ska höra vintern till och det gör våren och sommaren så mycket bättre. Men självklart är det roligast med snö när man är i fjällen.
Idag var en sådan där dag när vintern spelade mig ett par spratt och på en överfull tunnelbana hem från jobbet drömde jag mig bort.
Framför mig såg jag en roadtrip från kust till kust genom USA. Vi har stannat för en övernattning på en bed & breakfast vid Cape Cod. Middagen nalkas, det drar in en skön havsbris över verandan där vi sakta gungar fram och tillbaka med en kall sommaröl.Skjorta: Ralph Lauren
Shorts: Rag & Bone
Skor: Common Projects
Bågar: Ray Ban
Öl: Anchor Steam Summer Beer
Zipper bag: ACL

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela