Tips: Gör det själv- C.QP sneakers

Publicerad 2017-11-30 12:58:00 i Allmänt,

I december förra året var jag i London på jobb ett par dagar. Fick några timmar över för shopping och besökte då Trunk Clothiers i Marylebone. En väldigt bra butik om du ska dit jul. Såg nyss på deras Instagram att de gör ett event tillsammans med C.QP den 4-5 december. Då får du möjlighet att designa din egen sko. Drömmen! Kolla in @trunkclothiers för mer information.
 

IB Travel: Weekendbagen

Publicerad 2017-11-30 08:10:00 i IB Travel,

En bra weekendväska ska enligt mig rymma två ombyten, ett par extra skor, din necessär, en bok och dina tidningar utan att bli sprängfull. Det behövs även ordentliga handtag med stor ögla så att du kan bära väskan över axeln om så behövs. Jag har sedan en tid tillbaka rest med en fantastiskt vacker läderbag från svenska Sandlundh/Hossain. Den är jag väldigt nöjd med. Det enda jag saknar är ett fack som kan hålla alla mina tidningar på plats. För är det någonting jag köper mycket av när jag reser så är det tidningar. Sjukligt många brukar det bli. Trogna läsare av bloggen vet även att jag är förtjust i det amerikanska märket Billy Kirk. Deras No. 167 Carryall i canvas och lär är väldigt fin. 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela