Dagens Bild: i tredje hand

Publicerad 2008-10-31 10:01:28 i Allmänt,

Livet som nyinflyttad Stockholmare med boende i tredje hand präglas av mycket svartsjuka. Jag vill dropkicka tidningsställena på Pressbyrån tillbaka till stenåldern varje gång Residence och Sköna Hem visar upp allsköna lyor.
Lyckliga par inreder med lampor i 50-tals design , IKEAsoffor och Moccamasters.
Tänk vad är väl en bal på slottet...

Det är bara att gilla läget. Mark my words Seinfled, my time will come.
När det är dax för mig att slå till då vill jag nog bo så här.


eller så här


Böcker är fantastiskt vackert. Min far och mor har massor hemma vilket är snyggt. Jag har väl samlat på mig en del genom åren och längtar efter att få ställa upp dem i en redig bokhylla, varva dem lite nonchalant på golvet i högar blandat med livstilsmagasin och kaffekoppar.
The good life helt enkelt.

Tips: Beams Plus räddar hösten

Publicerad 2008-10-30 17:38:56 i Allmänt,

Fick lite frågor om kavajen som användes i gårdagens utstyrsel. Den kommer från Beams Plus och heter Harris Tweed Jacket. Jag fann den på den eminenta bloggen www.selectism.com.Brunt och grått är mumma i höst och det gäller helt enkelt att fortsätta botanisera bland second hand butikerna om man inte vill betala fullpris dvs. Själv får jag leva efter det sistnämnda då min ekonomi snart börjar likna en islännings.

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela