God Jul och Gott Nytt År!

Publicerad 2009-12-23 10:31:53 i Allmänt,

Julen står nu verkligen för dörren. De sista självande timmarna på kontoret. Årets julskjorta är inhandlad. Väskan är packad. Snön har lagt sig över taken. Det är hög tid för ett par dagars julmys med must, ale, knäck, sill, köttbullar, leverpastej, skinka och flera sorters senap.

2009 har varit ett spännande år för Industribolaget. Antalet läsare har fördubblats. I kommentarsfältet förs hela tiden en positiv och givande dialog vilket verkligen är inspirerande. Historien om Att Lyckas Charma Cat Power har avslutats och sagan om En Annan Dag Med Leumas Pax har precis börjat. Industribolaget Playslist är ett nytt inslag på bloggen och där ska jag fortsätta koppla ihop mitt mode med min favoritmusik.
Även Industribolaget Intervju är nytt för i år och där hoppas jag kunna fortsätta med att presentera tankar och funderingar från andra tänkare världen över.
Under 2009 har Industribolaget även inlett ett samarbete med Uncrate Magazine i USA. Uncrate har 700 000 besökare varje månad och en gång i veckan publiceras där en klassisk Industribolaget Utstyrsel med tillhörande story.

Jag tar nu ett par dagars bloggpaus och vill tacka er för det här året. Era kommentarer och feedback uppskattar jag verkligen, det är jätteviktigt, och jag hoppas att ni kommer att fortsätta vara aktiva här på bloggen under 2010. Det är era kommentarer som ger bloggen liv!
Mitt mål för 2010 är att Industribolaget ska fortsätta vara en liten oas för drömmar om stora städer, liviliga trottoarer, historiska favoritplagg, kärlek, mat och dryck.

God Jul och Gott Nytt År!

Samuel Garlöv
industribolaget.blogg.se

Uppdrag läshörna

Publicerad 2009-12-22 15:58:53 i Allmänt,

I mellandagarna ska jag försöka ordna till det lite hemma i lyan. Planen är att en läshörna ska ställas i ordning med tillhörande matta, fåtölj och lampa.
Jag äger ingenting av ovanstående nämnda objekt och tar därför gladeligen emot tips. Den färgskala och kombination av materiel jag tänkt mig ser ni här på bilden.

Utstyrsel: Vad ska hända i vår?

Publicerad 2009-12-22 09:52:00 i IB Utstyrsel,

Det är högtidsdagar och juletid. Snön lyser vit på taken och jag fryser om baken. Men någon ska tänka på nästa år. Fundera på vad som ska hända i vår.
Själv ska jag leva vidare i ofodrad kavaj och bada i button downs. Drömma om en kall lager på en trappa i Georgetown eller en stark kaffe i vimlet på en trottoar i Istanbul. Under lösa och lediga dagar ska jag bära välanvända jeans och om vädret tillåter shorts ala Magnum P.I.


Kavaj: Garbstore
Skjorta: 16th Collection
Jeans: Omnigood
Skor: Converse
Bågar. Ray Ban
Armband: Billy Kirk

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela