Inspiration till nya #bargärdet

Publicerad 2017-04-19 21:30:00 i Allmänt,

Om dryga tre veckor flyttas #bargärdet till större lokaler. Det ska bli fantastiskt skönt. Just nu ordnas de jobbigare praktiska inköpen men jag håller samtidigt på att bygga en liten inspirationsbank till det som ska ordnas när vi bott in oss lite. Framförallt drömmer jag om en egen arbetshörna, läshörna, kanske en hel väggpanel istället för sänggavel, ett träd i vardagsrummet och en myshörna på den stora balkongen. Där det även blir en gasgrill ska tilläggas! Vi lämnar den kära funkisen mot en modernare lägenhet så det kommer bli lite jobb att inreda rätt. 
 
 
 
 

Sommarens bästa Magnum P.I-skjortor

Publicerad 2017-04-19 21:18:45 i Allmänt,

Varit frälst i denna skjortvariant i två somrar nu. Ju galnare mönster desto bättre. Kombineras förtjänstfullt med slitna jeans, korta khakishorts eller instoppad i kostymbyxor samt med en blaskig lager på flaska i handen. Delar med mig av tre varianter jag håller koll på just nu.
 
Bild: Officine General, H&M, WESC

Garderobens viktigaste sneakers

Publicerad 2017-04-10 20:02:00 i Allmänt,

Nu är det vår och hög tid att plocka fram dina sneakers. Jag menar att det finns olika sneakers för olika tillfällen och plagg. Baserat på det har jag därför gjort en uppställning som passar till ljusa och mörka jeans, blå och grå kostymbyxor, chinos och shorts. En fin kombination, som väl skött, står dig länge. 
 
 
En enligt mig användbar uppställning sneakers behöver ett par vita lädersneakers, ett par grå mockasneakers, ett par blåa sneakers, ett par crazy joggingsneakers, ett par slip-ons och ett par slit och släng-sneakers. 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela