IB Awards: Årets snyggaste modereportage

Publicerad 2016-12-12 20:56:00 i Allmänt,

Jag tillhör den grupp som fortfarande köper papperstidningar. Erkänner utan problem att det ger mig stor njutning. Högarna hemma växer sig upp mot taket och nästa gång jag flyttar kommer blir en pain in the ass då jag vet att massvis med nummer kommer behöva slängas. En grej jag dock nästan alltid stört mig på i de modetidningar jag köper är alldeles för ansträngda och konstnärliga reportage med helt obärbara plagg. Jag vill att det ska vara snyggt men tydligt. Precis som bilderna nedan från senaste GQ. Vill köpa allt på bilderna. 
 
 

IB Awards: Årets accessoar

Publicerad 2016-12-12 20:27:00 i Allmänt,

The Cord Taco räddar dig från trassliga hörlurar i fickan. Superenkel och snygg lösning som gjort att jag sparat in på massvis med svordomar i år. Jag har själv en stilig brun variant från svenska Pouch Pals som jag använder flitigt. Riktigt bra liten present att ge bort också. 
 
 

IB Awards: Årets bästa plagg

Publicerad 2016-12-12 20:22:34 i Allmänt,

Kärt barn har många namn. Jag kallar den för "The Magnum P.I-shirt" min fru kallar den "Crazy Shirt" och i butikerna går den under "Hawaiian shirt". Själv bär jag den helst till ljusa korta khakishorts eller slitna jeans. Tycker också den passar snyggt instoppad i ett par ljusa kostymbyxor med lite högre midja. Den här härligt färgsprakande skjortan smög fram i butiksutbudet under förra året för att explodera nu i somras. Personligen föredrar jag varianter där ärmarna går att rulla upp och passformen blir lite tajtare. 
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela