Utstyrsel: Klubbare

Publicerad 2009-02-26 08:57:14 i IB Utstyrsel,

Dagens utstysel är inspirerad av det bandet AT-83. Lyssna på tredje spåret Night Time, jag blir upprymd av gitarrslingan så till den milda grad. Vi pratar i alla fall om en svettig trång lokal, livespelning, tokmycket klubbkids med stora luggar, jeans, öl i taket och öl på golvet.


Rock: Ashtray.se
T-shirt: Nakkna
Jeans: Our Legacy
Skor: Converse
Blomma: Philip Lim


Nu åker jag till fjällen över helgen och jag vet inte om jag har uppkoppling där uppe. Så händer ingenting här på bloggen framöver så vet ni varför.

Shorts, shorts, shorts

Publicerad 2009-02-25 16:00:35 i Inspiration,

Färglada skjortor, lädersandaler, lediga ljusajeans, chinos och slutligen shorts. Där har ni en stor del av min grund inför sommaren. Jag tycker att shorts kan vara riktigt snygg till en kavaj och för er som tvivlar, vilket är naturligt, så ber jag er i alla fall att titta på bilderna från Dsquared2 s/s 2007.


Fr v: Fifth Avenue Shoe Repair, Viktor & Rolf, Brooks Brothers, Acne

Acne Pop Classic sommarskjorta

Publicerad 2009-02-25 13:32:40 i Allmänt,

Får nog lov att kalla denna skjorta för mitt Patrik Ervell substitut. Trivsam färgkombination, ledig passform och lättmatchad från Acne Pop Classic.Denna skjorta kommer jag använda flitigt till både chinos, khaki och navy shorts samt ljusa jeans. Den blir din för 900kr. Ser även fram emot att se vad SOLOs egna märke Made in the Shade kommer med för skjortor nu till våren. Hoppas att de ger ut lika fina button downs för 700kr som de gjorde under vintern.

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela