Veckan som gått.

Publicerad 2012-09-28 16:58:19 i Allmänt,

Eldade för första gången i mitt eget hem. Lagade älgburgare med senapsmajjo. Drack bourbon och cola. Varvade ner på Elverket. Gick in mina nya Red Wings. Blev ruinerad hos tandläkaren. Fick lov att jobba hemma lite. Gick på fotboll på kvällen. Spelade fotboll tidigt på morgonen.

Tips: Nike x Undercover Gyakusou F/W 12

Publicerad 2012-09-28 14:09:34 i Allmänt,

Det börjar bli dags att plocka fram tights och långärmat på löprundan snart. I två år nu har jag suktat ordentligt varje gång Nike släpper en ny kollektion tillsammans med Jun Takahashi som är designer på Undercover. Plaggen börjar säljas 13 oktober på Sneakersnstuff. Jag ska dit och titta hur dyrt det blir. Kanske. Men bara kanske att jag slår till på en tröja. Gillar den lite slitna grå kulören.

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela