Garderoben: J.Crew, GANT Rugger, Sperry Topsider

Publicerad 2015-05-29 08:08:00 i IB Garderoben,

 
Overshirt: GANT Rugger
Skjorta: J.Crew
Jeans: J.Crew
Skor: Sperry Topsider
Ryggsäck: Sandqvist
 
'The overshirt', 'the shirtjacket' eller 'skjortjackan'. Kalla den vad du vill. Det är i alla fall ett mycket användbart plagg. Funkar ovanpå en vanlig skjorta (hence the name) eller till t-shirt, chinos och jeans. Den här varianten från GANT Rugger är lite lättare och lenare än min andra från Emmet Jeans så den blir ett bra komplement i sommar. Bra bröstfickor också. Älskar att lägga saker i bröstfickorna. Känner mig lite som Toby Ziegler i Vita Huset då. 
 

Uppdatering på köksrenoveringen.

Publicerad 2015-05-21 08:12:00 i Allmänt,

Snart klart. Igår kom marmorskivorna på plats. Nu saknas bara spis, fläkt, kakel, diskbänk och vatten. Kan meddela att jag börjar bli hyfsat trött på yoghurtmiddagar och sushi. Att inte kunne laga mat hemma är riktigt segt. Men fint blir det i alla fall. Har förhoppningsvis ett klart kört att dela i slutet på nästa vecka. Stay tuned!
Golv: Marrakech Design
Kökslådor och knoppar: IKEA
Marmorskiva: Stendesign
 

Inköpslista till köket

Publicerad 2015-05-17 20:05:00 i Allmänt,

Renoveringen hemma i köket har gått i stå. I vad som känns som en evighetslång väntan på rostfri diskbänk och marmorskiva från grannarna i Finland. Förhoppningsvis kommer allt under veckan och då kan vi ordna det sista med vatten, installation av spis och fläkt samt slaktarkakel. Just nu är det segt men det kommer bli fint när allt är klart. Tills dess gör jag inköpslistor i huvudet på nya kastruller, pannor och skräbrädor att fylla väggar och hyllor med.
 
Grytor och pannor från Mauviel, All-Clad och Le Creuset. Mixer från Vitamix. Kökassistent från Kitchen-Aid. Slaktarbräda från Maderia End och annat smått och gått från Sur La Table.
 
För att komma i rätt stämning så kollar jag även på Chef's Table på Netflix. Riktigt bra dokumentärserie om passionerade kockar och synen på matlagning. Underbart!
  

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela