Utstyrsel: Stugliv

Publicerad 2014-11-20 20:50:07 i IB Utstyrsel,

Snösmockan hänger i luften. Hoppas jag. För det ska vara snö på vintern. Det hör till. Och när den väl kommer, ja då ska jag vara förberedd. Jag kan utlova att det blir Whams Last Xmas för hela slanten. Stickade tröjor. Stugliv och skojiga långkalsonger. Veden har jag redan burit hem och glöggen står och väntar i skåpet. Så kom an nu vintern. Unleash!
 
 
Väst: Beams Plus
Tröja: GANT Rugger
Skjorta: Beams Plus
Byxa: J.Crew
Skor: Red Wing
Mössa: Beams Plus
Väska: Masterpiece
Bok: Grey Mountain/John Grisham

Julklappstips

Publicerad 2014-11-19 19:02:31 i Allmänt,

Snart bara en månad kvar till jul. Dags att skriva önskelistor och även fundera på vad ni ska ge bort. Här kommer två fina tips tycker jag.
 

The Carry On Cocktail Kit är en fin liten present. Nu när lågprisbolagen håller på att döda allt som är härligt med att flyga och att nivån över är för dyr får man helt enkelt ta njutningen i egna händer. Gör din egen Old Fashioned på plats, ett kit komplett med servett, bitter, sked och socker. Det enda du behöver köpa på flyget är lite bourbon. Gulligt!
 
 
Från Mason Shaker kommer den här lilla utflyktsväskan. Nu när man får bestämma själv måste man ju inte dricka hallonsaft ur gamla sirapsflaskor när man är på utflykt (även om det såklart är hur mysigt som helst).. Varför inte blanda en liten drink i skogsgläntan. Då passar den här julklappen fint. Här finns muddler, shaker, glas och jigger.
 
 
 

Resa med stil

Publicerad 2014-11-12 20:40:17 i Allmänt,

Att resa är fantastiskt. Det ger inspiration och energi. Att resa vidgar ens sinnen. Och när man reser är sannolikheten stor att man bor på hotell vilket för mig är en kärleksaffär i sig och något jag bloggat om mycket här tidigare. Min fascination för hotell har gått så långt att jag skapat ett fiktivt hotellprojekt här på bloggen.
 
Men jag reser inte bara i drömmarna. Det sker på riktigt också. Närmsta stora resa ska gå till Chicago. The Windy City. Just nu är jag i full fart med att kolla upp barer, restauranger och affärer som ska besökas under tiden på plats. Har ni bra tips får ni gärna kommentera. När det kommer till själva resegarderoben är den inte riktigt komplett ännu. Och med obegränsad budget så skulle den bygga på följande.
 
 
 
Necessär: J.Crew
Solglasögon: Oliver Peoples
Kamera: Hasselblad
Väska: Rimowa
Parfym: Tom Ford
Hörlurar: Bowers & Wilkins
Anteckningsbok: Moleskine
Passfodral: Billy Kirk
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela