Tips: Horizn Studios

Publicerad 2016-10-19 20:49:48 i Inköpsinspiration,

Det finns två saker som jag tror att jag skulle kunna lägga hur mycket pengar som helst på om ingen stoppade mig: det ena är böcker och det andra är resväskor. Det dessa två saker har gemensamt för mig är drömmar. I boken drömmer jag mig bort. Resveskan hjälper mig på vägen till en dröm. Snubblade häromdagen över, ett för mig nytt märke, Horizn Studios på Instagram. Väldigt snygga kabinväskor och reseaccesoarer. Här finns allt från neccesärer till mobilladdare och datorväskor. Tycker om det smarta ytterfacket på kabinväskan, perfekt för senaste Wired och Monocle eller datorn för den delen.
 
 

Utstyrsel: Arktisk McConaughey

Publicerad 2016-10-09 20:32:00 i Allmänt, IB Utstyrsel,

Stilförebilden till höstens parkhäng är en arktisk variant av Matthew McConaughey i Insterstellar. En Carhartt Michigan Chore Coat matchad med mörkblå jeans och chelsea boots från Dr.Martens. Så länge det inte dödsregnar borde jag överleva och jackan verkar lätt att spola av.
 
Jacka: Carthartt
Skjorta: Gitman Bros.
Jeans: Levis
Skor: Dr.Martens
Tröja: J.Crew
Termos: Stanley
Mössa: Club Monaco

Jakten på höstsneakern

Publicerad 2016-10-05 21:53:00 i Allmänt,

Jakten fortsätter. Fortfarande insnöad på Adidas och var nere på stan häromdagen för att klämma på den här Stan Smith-varianten. Tror det är sulan i off-white som lockar mig mest. Det känns lite stiligare på något sätt. Måste pröva dem igen dock. Mina ankfötter brukar förstöra den här sortens lädersneakers. Får återkomma i frågan. Klart slut.
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela