Utstyrsel: ICON

Publicerad 2011-10-31 20:47:27 i IB Utstyrsel,

I like the little things.
- Leo McGarry

Jag gillar också de små men viktiga detaljerna i livet. Njutningen av att sitta vid en bardisk och se bartendern tillreda min nyligen beställda Old Fashioned. Känslan när jag tar en klunk Cola efter den första tuggan på hamburgaren och inser att den är alldeles perfekt kyld av riktigt bra isbitar. Ljudet när jag öppnar matlagningsölen innan fredagsmiddagen ska börja tillagas. Eller känslan av att känna tidningspapper av riktigt fin kvalitet mellan fingertopparna till en god söndagskaffe.

Kavaj: YMC
Skjorta: J.Crew
Chinos: GANT Rugger
Skor: Our Legacy
Ryggsäck: Yuketen
Mössa: Oliver Spencer
Bågar: Ray Ban
Tidning: ICON

Bästa köpet i New York

Publicerad 2011-10-29 12:24:36 i Allmänt,

I tre års tid har jag, varje år, köpt nya skor för 1700 kr. Jag har dock aldrig varit riktigt nöjd då skorna inte uppfyllt det säljaren sålde in. Ett par joggingskor ska göra en snabbare. Det ska i alla fall kännas som man blir snabbare. Men mina tidigare skor har varit stela, sega och fula. Så nu när jag var i New York köpte jag ett par Nike Lunarglide mest för att de var snygga och billiga. Halva priset mot vad jag brukar betala för joggingskor. Men vilket uppvaknande! Det är som jag är nio år igen och sprigen med sprillans nya Snowjoggers över packad snö i medvind. Underbart sköna och snabba. I alla fall till känslan.

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela