Tips: Mannen bakom Take Ivy

Publicerad 2010-08-31 08:33:43 i Allmänt,

Fotoboken Take Ivy är i ropet igen då det är dags för nyutgåva. Jag har bloggat om det tidigare här och här så det är ingen hemlighet att jag tänker försöka lägga vantarna på ett ex. Ivy Style har dock tagit det ett steg längre och skriver om Kensuke Ishizu, mannen bakom det hela.

Utstyrsel: Kanske en författare

Publicerad 2010-08-27 08:15:28 i IB Utstyrsel,

Jag brukar ofta drömma och romantisera om hur livet skulle vara om man var en begåvad och framgångsrik författare. Själklart ska man ha gott om tid och en tålmodig förläggare. Skrivarstugan ska gärna ligga vid havet. Det ska finnas öppen spis alternativt kamin. I allrummet står ett stort gammalt bord i slitet trä som rymmer både middagsgäster, papper och dator. När inspirationen tryter tar man långa promenader i en lite för stor stickad tröja, kanske en joggingtur längs havet, besöker en gårdshandlare eller åker in till stan för att hämta hem en flaska bourbon. Boken får gärna inkludera spioner, världskonflikter, resor, kärlek, detaljrika beskrivningar av whiskeyglas, kaffe, restuaranger, hotellbalkonger, kullerstenstorg och flygplatser.

Tröja: Acne
Skjorta: R by 45 rpm
Jeans: Spellbound
Skor: Junya Watanabe
Ryggsäck:
Sandqvist
Laptop case: ACL

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela