Utstyrsel: The Jamie Oliver moment

Publicerad 2010-02-27 20:12:29 i IB Utstyrsel,

I förmiddags när jag satt vid köksbordet och betade av lite lördagsjobb så snurrade ett gammalt avsnitt av Nakna Kocken med Jamie Oliver på min tv i bakgrunden. Jag är sjukt svag för de där A-Team-liknande musikpartierna när Jamie åker runt på sin Vespa till grönsakshandlare, osterior, slaktare, och allmänt sköna italienare som föreser honom med godsaker till tonerna av glad musik. Min promenad till ICA som går genom slask och svart snö känns inte alls lika sexig och det spelas inte ens 90-tals popmusik i bakgrunden. Regissören av mitt vardagsliv borde avgå.
Till våren ska jag, iklädd följande, därför göra det till en sport att gå till en butik för varje vara som står på min inköpslista. Kosta vad det kosta vill. Jag ska även se till att hela lägenheten blir ett enda stort slitet matbord i massivt trä.



Bild via men.style.com

Jacka: Woolrich
Skjorta: Ralph Lauren
Byxor: Acne
Skor: Our Legacy
Väska: Sandqvist
Mössa: Factotum

Om

Min profilbild

[email protected]

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela