Utstyrsel: The Jamie Oliver moment

Publicerad 2010-02-27 20:12:29 i IB Utstyrsel,

I förmiddags när jag satt vid köksbordet och betade av lite lördagsjobb så snurrade ett gammalt avsnitt av Nakna Kocken med Jamie Oliver på min tv i bakgrunden. Jag är sjukt svag för de där A-Team-liknande musikpartierna när Jamie åker runt på sin Vespa till grönsakshandlare, osterior, slaktare, och allmänt sköna italienare som föreser honom med godsaker till tonerna av glad musik. Min promenad till ICA som går genom slask och svart snö känns inte alls lika sexig och det spelas inte ens 90-tals popmusik i bakgrunden. Regissören av mitt vardagsliv borde avgå.
Till våren ska jag, iklädd följande, därför göra det till en sport att gå till en butik för varje vara som står på min inköpslista. Kosta vad det kosta vill. Jag ska även se till att hela lägenheten blir ett enda stort slitet matbord i massivt trä.Bild via men.style.com

Jacka: Woolrich
Skjorta: Ralph Lauren
Byxor: Acne
Skor: Our Legacy
Väska: Sandqvist
Mössa: Factotum

Tips: Skor från Our Legacy ss 2010

Publicerad 2010-02-24 20:20:20 i Stil,

Äntligen börjar kollektionerna för våren och sommaren 2010 att landa ute i butikerna. Nya bilder dyker upp på hemsidorna vilket känns skönt då mitt eget bildarkiv börja kännas lite dassigt och inspirationslöst. Nya skor från Our Legacy inspirerar och kommer nog dyka upp i ett par utstyrslar framöver. Jag gillar att samtliga par passar till mina nya lite ljusare jeans.


Bilder från Tres BiénUtstyrsel: Ett minnesvärt äventyr och en sommar vid relingen

Publicerad 2010-02-23 19:34:20 i IB Utstyrsel,

Jag kan inte segla och jag har inte mycket erfarenhet av att åka båt. Trots detta tog jag och en kompis för ett par år sedan jobb på en segelbåt utanför Brisbane i Australien. Uppgiften var att laga mat, städa och bistå en ålderstigen kapten som skulle segla iväg och sälja sin båt. Äventyret började bra med soldränkta stränder, lugna vikar, jättesköldpaddor, god mat, kall öl, dyk och bad. Det gillade jag då och den biten gillar jag fortfarande med segling.  Själva seglingen i sig höll dock på att sluta som i The Perfect Storm. Under ett kvällspass i hårt väder kom det saltvatten i dieseloljan och i samma veva slet sig seglet. Vi drev under en längre stund helt okontrollerat bland rev i höjd med Noosa. Min kompis sa att det fanns hajar i vattnet.  Jag mådde mindre bra. Till slut tvingades vi att anropa den australiensiska Kustbevakningen som bogserade oss in i hamn. Jag var sjösjuk och riktigt uttorkad men avböjde ugnsfoliefilten.
En minnesvärd resa.
Men som sagt, jag gillar fortfarande vissa delar av segling och båtliv. Helst av allt sitter jag med lite saltstänk i håret och dinglar med benen vid relingen. Iklädd korta shorts och sliten jeansskjorta tittar jag på fiskarna med en kall öl i handen.


Skjorta: R by 45rpm
Shorts: Rag & Bone
Skor: Bally
Klocka: Omega
Bågar: Ray Ban
Öl: Dales Pale Ale

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela