Hemma på soffbordet

Publicerad 2015-04-30 15:37:08 i Allmänt,

Just nu pågår det omfattande köksrenovering hemma. Det är kaos. Men det kommer bli bra. Lovar ett bildspel med före och efter när det är klart. Det farliga med att renovera är att hjärnan, idiot som den är, också börjar fundera på andra saker som kan förändras. Som soffbordet. Vill byta dagens metallskiva mot marmor istället. Hur nu det ska gå. Tillsvidare fyller jag det i fantastin istället.
 
Bord: Hay
Ljusstake: Menu
Läderbricka: Billy Kirk
Doftljus: Chicago Candle Company
Paperweight: John Derian

The modern man's pantry

Publicerad 2015-04-29 08:14:29 i Allmänt,

Jag har testat det här med matkassar ett par gånger. Fastnade inte alls får idén. Det kändes lite som om någon tvingade mig att äta en viss typ av mat. Och efter några veckor så svämmade skafferiet över med quinoa och kidneybönor. Nej det var inget för mig. Går hellre själv till mataffären och väljer råvaror till middagen. Men... om jag nu skulle testa att få mat levererat till dörren igen så är jag faktiskt lite nyfiken på The Mantry. Finns självklart inte i Sverige men det kanske kommer. Vem vet. The Mantry är en prenumerationstjänst där du får nya kvalitetsprodukter hemskickat varje månad. Det gemensamma för produkterna i The Mantry är att de kommer från mindre varumärken med småskaliga produktioner runt om i USA. 
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela