IB Travel: Weekendpackningen

Publicerad 2017-12-15 12:00:00 i IB Travel,

Hur packar man för en weekend under knepiga väderårstider, säg mars eller april i mellaneuropa?Satsa på få plagg men som är lätta att kombinera. En blå eller en grå jacka/rock är lättare att matcha med annat än en beige rock till exempel. Välj överdelar i material som andas bra. Skönt om solen tittar fram och jacka inte behövs. Välj sedan ett par skor, en finare sneaker, som är sköna att gå i på dagen men även fungerar till kvällens middag. Badbyxor är alltid bra. Man vet aldrig om det blir tid för ett besök till spaavdelningen och poolen. Jag brukar även packa ner jogginskorna. Träningskläder tar typ ingen plats. Att ta en kortare löprunda är ett kul sätt att upptäcka en ny stad på. Så pula ner träningskläderna i skorna. Även om du sen ändå inte springer pga paltkoma eller bakfull av för många Negronis så känns det ändå nyttigt att ha burit lite extra vikt. Till sist föjer alltid anteckningsblocket med samt något bra att läsa. Även om jag också köper ett par kilo magasin på flygplatsen vid avresa. 
 

Kommentarer

Postat av: Thomas

Publicerad 2017-12-15 13:41:54

Vad är det för camo-löparjacka? Superfin!

Svar: Den är från Doxa. Har en själv. Supernöjd!
industribolaget@gmail.com

Postat av: Fredric

Publicerad 2017-12-15 14:56:58

Vilken jäkla supermånad du ger oss på bloggen Samuel!

Svar: Tack! :)
industribolaget@gmail.com

Postat av: dicken

Publicerad 2017-12-15 16:24:44

Håller med Fredric, denna månad har varit en tidig och otroligt trevlig julklapp för oss fans! Grym variation av inlägg just nu också, julklappstips varvat med packningstips.
Älskade detta inlägg, du skriver/utformar dessa inlägg med sån finess. Tack för jobbet du gör, det uppskattas!

Svar: Va härligt att höra. Tack! :)
industribolaget@gmail.com

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-12-16 13:04:50

Vad är det för väska?

Svar: Kommer från Horizn Studios.
industribolaget@gmail.com

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela