Krognyheter i Stockholm

Publicerad 2015-01-30 09:24:00 i IB Stockholm,

2014 var ett bra krogår. Mycket nytt som kom och där Kommendören var min personliga favorit. 2015 verkar inte bli sämre. Det fullkomligt regnar nyheter om barer och krogar som snart slår upp dörrarna. Kul! Jag har plockat ut tre favoriter som jag ser fram emot lite extra mycket.
 
Bottles ska vara en pop-up bar i samarbete med bartenders från Shibumio och Little Quarter. Det lovar mycket gott. Enligt hemsidan och Instagramkontot blir första adressen Lilla Nygatan 5.
 
Eggs Inc. verkar också väldigt bra. Som den frukostälskare jag är kommer jag direkt att hylla alla initiativ till att bredda utbudet för god mat på morgonen. Bakom det nya konceptet står bland annat Andreas Hedlund som blev Årets kock 2002. Enligt hemsidan ska det serveras stans bästa äggröra och andra frukostspecialare framt till kl 11:00 då det blir en lite matigare meny med ägget som hjälte. 
 
 
 
Den tredje nyheten är mycket glädjande att Bar Central, kanske det trevligaste och godaste stället på Södermalm, ska öppna en syskonkrog med samma namn på Birger Jarlsgatan. För mig blir det bara ett stenkast från kontoret. Som en dröm. Stans bästa schnitzel och massvis med god pilsner. 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela