Dina favoritplagg

Publicerad 2013-11-27 12:50:00 i Allmänt,

När jag startade Industribolaget för fem år sedan var min idé att skriva korta texter till bilderna på kläderna jag publicerade. Texterna skulle i första hand inte handla om märket i sig, sömmar, vikningar och slag utan de skulle handla om allt som kläderna varit med om. Deras historia.

Ta dina bästa jeans som exempel. Slitningen och passformen når sin perfektion efter år av användning. Under resans gång har de säkert suttit på en barstol i New York, blivigt dammiga på en bakgata i Rom, fått byxbenen dyngsura under en strandpromenad i Mexiko eller gräsfläckar på knäna från en spontanfotbollsmatch bakom sommarstugan med polarna.
 
Mina favoritplagg i garderoben är inte nya. Det är de gamla trasorna jag gillar bäst. Och därför vill jag lyfta fram initiativet Worn Wear från Patagonia. Ger en bra tankeställare när mycket av det vi håller på med mest är slit och släng.
 
 
Under bloggens levnadstid har jag haft turen att få intervjua ett gäng intressanta personer som alla fått berätta om sitt favoritplagg. Ni kan läsa vad Mauro Scocco, Michael Bastian och Michael Williams svarat här. Berätta gärna vilket som är ditt favoritplagg i kommentarsfältet. 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela