God Jul och Gott Nytt År!

Publicerad 2009-12-23 10:31:53 i Allmänt,

Julen står nu verkligen för dörren. De sista självande timmarna på kontoret. Årets julskjorta är inhandlad. Väskan är packad. Snön har lagt sig över taken. Det är hög tid för ett par dagars julmys med must, ale, knäck, sill, köttbullar, leverpastej, skinka och flera sorters senap.

2009 har varit ett spännande år för Industribolaget. Antalet läsare har fördubblats. I kommentarsfältet förs hela tiden en positiv och givande dialog vilket verkligen är inspirerande. Historien om Att Lyckas Charma Cat Power har avslutats och sagan om En Annan Dag Med Leumas Pax har precis börjat. Industribolaget Playslist är ett nytt inslag på bloggen och där ska jag fortsätta koppla ihop mitt mode med min favoritmusik.
Även Industribolaget Intervju är nytt för i år och där hoppas jag kunna fortsätta med att presentera tankar och funderingar från andra tänkare världen över.
Under 2009 har Industribolaget även inlett ett samarbete med Uncrate Magazine i USA. Uncrate har 700 000 besökare varje månad och en gång i veckan publiceras där en klassisk Industribolaget Utstyrsel med tillhörande story.

Jag tar nu ett par dagars bloggpaus och vill tacka er för det här året. Era kommentarer och feedback uppskattar jag verkligen, det är jätteviktigt, och jag hoppas att ni kommer att fortsätta vara aktiva här på bloggen under 2010. Det är era kommentarer som ger bloggen liv!
Mitt mål för 2010 är att Industribolaget ska fortsätta vara en liten oas för drömmar om stora städer, liviliga trottoarer, historiska favoritplagg, kärlek, mat och dryck.

God Jul och Gott Nytt År!

Samuel Garlöv
industribolaget.blogg.se

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela