Utstyrsel: Fredagsmagi i juni

Publicerad 2010-05-30 19:51:36 i IB Utstyrsel,

Trots att det är söndag idag så vill jag ändå skriva om den speciella fredagsmagin. Den infinner sig under sommarmånaderna då kvällarna är som ljusast, man kan slå igen datorn lite extra tidigt och kliva ut i eftermiddagsolen på stan. Framför dig väntar en helkväll och två lediga dagar på det. Den bästa fredagsmagin infinner sig just en sån kväll när solen lyser som bäst, vänner möts på uteserveringar och i all hast beslutas det om en enkel middag. Råvaror inhandlas på torg och i butik, väl hemma delas sysslorna upp, grillen tänds, balkongdörren står på vid gavel och volymen vrids upp.
Det finns inte mycket som slår en hemgjord Mojito med mynta från den egna krukan, grillad fisk med citron och en kall sommaröl. Till efterätt serveras grillade persikohalvor med vaniljkesella innan nya planer börjar smidas om kvällens vidare äventyr. Och mitt i all denna magi vet man att dagen efter är en lördag.


Tröja: Our Legacy
Skjorta: Gitman Bros. Vintage
Jeans: Kicking Mule
Skor: Bally
Bågar: Persol
Öl: Anchor Summer Ale


Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela