Utstyrsel: Ensam på en annan plats

Publicerad 2010-04-29 21:29:47 i IB Utstyrsel,

Det är något speciellt med att resa ensam. Jag har gjort det ett par gånger i Asien, Nya Zeeland och USA. Det är en speciell känsla att vara ute på egen hand och komma hem full av historier och upplevelser som man fram tills då inte delat med någon. Det är härligt att vara ute och resa men än mer fantastiskt är känslan av att veta att man kan komma hem.
Men jag faschineras och romantiserar ofta över de ensamma äventyrarna och vagabonderna. Tänk er Brad Pitt i Spy Game, George Clooney i Up in the Air eller Leonardo Di Caprio i Body of Lies. Ena dagen minglar jag med diplomater i Beirut, andra dagen svettas jag med en kopp starkt kaffe på ett café i Ankara för att senare dansa på ett tak i Shanghai eller slumra över en bok på en 24 timmars deli i Los Angeles. För stunden ensam på en annan plats i världen. Det är speciellt.

Bågar: 16thCollection
Rock: J.Crew
Skjorta: 16thCollection
Jeans: Our Legacy
Skor: Yuketen
Väska: Billy Kirk
Laptop case: Billy Kirk
Bok: David Copperfield/Charles Dickens

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela