The Gunnar Hotel: Moodboard rum/lobby

Publicerad 2014-06-25 20:03:00 i The Gunnar Hotel,

Drömmen om ett eget hotell lever. Som en dröm. Och den kommer alltid att leva. Just nu är bara problemet att jag inte har 100 miljoner att investera. Men vem vet, en dag kanske det kommer en snäll affärsängel och säger "Du borde öppna hotell för mina pengar Samuel." Så om den dagen kommer då ska jag i alla fall vara redo. 
 
Fastigheten jag vill ha är som ni redan vet nuvarande Mornington Hotell på Nybrogatan i Stockholm. Lagom stor och med ett väldigt spännande läge. Och namnet är såklart The Gunnar Hotel aka "The Gun". Har satt ihop följande moodboard för rum och lobby. Just det en grej till, det ska inte vara levande ljus på borden i matsalen. Det ska vara små bordslampor som i Goodfellas.
 
 

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela