Helkaklad lägenhetsvisning

Publicerad 2011-11-29 21:09:47 i Allmänt,

Jag ska köpa lägenhet. Det känns både kul och lite jobbigt. Kul för att jag äntligen kommer få en ordentlig lägenhet att inreda. En lägenhet med riktigt kök och ett ordentlig sovrum. Just nu knarkar jag Hemnet och lusläser inredningsbloggar för inspiration. I nuläget går jag igång på helkaklad köksvägg och stora diskbänkar i rostfritt stål.
Men det är lite jobbigt också. Framförallt det här med att gå på visning. Det är nytt för mig. Och jag har inte riktigt blivit bekväm med det. När jag går på visning har jag börjat få för mig en massa konstiga grejer. Nummer ett är att jag ser alla andra som fiender. De andra personerna på visningen är där för att sätta käppar i hjulet på mitt lägenhetsklipp. En annan grej som jag fått för mig är att jag börjat böja in huvudet under köksfläkten för inspektion. Varför vet jag inte. Kanske beror det på att dt avviker från alla standard frågor som mina fiender ställer till mäklaren. Är stammarna bytta? Har föreningen god ekonomi? Det är samma frågor hela tiden. Och vad ger det oss? Känns som bilköparen som sparkar på däcket. Men att böja in huvudet under köksfläkten för närmare inspektion det ni. Det visar att man har koll. Eller inte. Jag blir stressad och nervös på visningen och från och med nu ska jag försöka boka in privata visningar så jag slipper visningar och dumma frågor.
Men men. Över till det roliga. Det vill säga inredning och helkaklad köksvägg.Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela